Már a főiskola alatt a korai fejlesztés lett a szívügyem. Az álmaim valóra válásáért sokat dolgoztam, képzéseket végeztem, hogy mind a babák mozgásfejlesztésében, mind később a beszédindítás és a testet érintő eltérések terén szakszerű segítséget tudjak nyújtani. 2-3 hetes kortól 4 éves korig foglalkozok gyerekekkel.

Imádok babáknak és nagyobbaknak is csoportos és egyéni foglalkozásokat tartani. Nálam mindig az aktivitás, a motiváció, az önállóság van fókuszban.

Wekerlei Fejlesztő-műhely

A Wekerlei Fejlesztő-műhely már több mint 10 éve várja azokat a gyerekeket, akik mozgásukban, beszédfejlődésükben elmaradtak, vagy tanulási (dyslexia, dysgráfia, dyskalkúlia), magatartásbeli zavarral (figyelemzavar, hyperaktivitás, ADHD) küzdenek, esetleg kiemelkedő képességeik miatt tehetséggondozásban részesülnek.

Nálunk minden család megtalálja a számára leginkább testhezálló foglalkozást, legyen az korai fejlesztés, játék, terápia, iskola előkészítés, pszichés fejlesztés, vagy tehetséggondozás. Szakképzett és elhivatott szakembereink segítenek megteremteni gyermekének az optimális fejlődéshez szükséges feltételeket, hogy a mindenki által várt pozitív változás minél látványosabb lehessen.

Vizsgálatok

Ha bizonytalan abban, hogy gyermeke elég jól fejlődik-e, készséggel elvégezzük a szükséges vizsgálatokat és tanácsot adunk a továbbiakra vonatkozóan.

A vizsgálat előtt kitöltendő anamnézis lapok a következő oldalről tölthetők le:

Anamnézis lapok gyermek fejlődési felméréshez

Ossza meg másokkal is!