A tavalyi tanév sikerén felbuzdulva, szombat délelőttönként, idén is meghirdetjük Drámajáték foglalkozásainkat!

Csoportok beosztása:

8:30-9:30 1-2.osztály

9:45-10:45 3-4 osztály

11:00-12:30 felső tagozatosok

Helyszín:

Wekerlei Fejlesztő-műhely – Zoltán utca 26.

Első alkalom:

Szeptember 8. (szombat)

Foglalkozásvezetők:

Hollai-Heiser Anna – színész, drámapedagógus

Mohácsi Nóra - színész, drámapedagógus

Az első alkalomra CSAK azokat a gyerekeket várjuk, akik még nem ismerik a Drámajáték foglalkozást és most próbálják ki először. Az első foglalkozás ingyenes, de regisztrációhoz kötött és korosztály szerinti bontásban osztjuk be a gyerekeket a csoportokba!

A további foglalkozások díja: 2.000Ft/60’ és 2.500Ft/90’ (testvéreknek 1.900Ft/60’ és 2.400Ft/90’), melyet mindig a hónap végén egy összegben, a jelenléti ív alapján fizetnek a szülők.

Kérem, hogy elsősorban ne telefonon, hanem e-mailen jelentkezzetek az ingyenes alkalomra, illetve ezúttal kérem azokat a szülőket, akinek gyermeke tavaly is járt már drámajátékra, hogy egy e-mailben erősítsék meg jelentkezésüket az idei tanévre is!!

 

A jelentkezést és a csoportok beosztását követően még egy e-mailt fogok írni a pontos részletekkel kapcsolatban.

Réka

Wekerlei Fejlesztő-műhely

A Wekerlei Fejlesztő-műhely már több mint 10 éve várja azokat a gyerekeket, akik mozgásukban, beszédfejlődésükben elmaradtak, vagy tanulási (dyslexia, dysgráfia, dyskalkúlia), magatartásbeli zavarral (figyelemzavar, hyperaktivitás, ADHD) küzdenek, esetleg kiemelkedő képességeik miatt tehetséggondozásban részesülnek.

Nálunk minden család megtalálja a számára leginkább testhezálló foglalkozást, legyen az korai fejlesztés, játék, terápia, iskola előkészítés, pszichés fejlesztés, vagy tehetséggondozás. Szakképzett és elhivatott szakembereink segítenek megteremteni gyermekének az optimális fejlődéshez szükséges feltételeket, hogy a mindenki által várt pozitív változás minél látványosabb lehessen.

Vizsgálatok

Ha bizonytalan abban, hogy gyermeke elég jól fejlődik-e, készséggel elvégezzük a szükséges vizsgálatokat és tanácsot adunk a továbbiakra vonatkozóan.

A vizsgálat előtt kitöltendő anamnézis lapok a következő oldalről tölthetők le:

Anamnézis lapok gyermek fejlődési felméréshez

Ossza meg másokkal is!