Csillik-Katona Csilla vagyok, óvodapedagógus, tanító, TSMT terapeuta, tréner, 6 éves ikergyermekek anyukája.

Hiszek abban, hogy nem elég a tudást átadni, élményszerűen, változatosan örömmel kell azt tennünk. Az elmúlt 15 évben oktatással foglalkoztam. Először általános iskolában tanítottam, majd 10 éven át óvónőként és mozgásfejlesztőként dolgoztam. Közel áll a szívemhez a drámapedagógia, zene és a kézműves tevékenységek is.

Munkám során különösen fontosnak tartom a sajátos nevelési igényű, autizmussal élő gyermekek és családjaik megsegítését. A korai felismerést és az egyénre, csoportra szabott terápiát tartom célravezetőnek. Minden emberhez más út vezet. Én szeretem azt az utat megtalálni, mely az egyén számára is előnyös, ami által a legjobban fejlődik.

Rövid szakmai önéletrajz:

2005-Tessedik Sámuel Főiskola – óvodapedagógus
2007-Tessedik Sámuel Főiskola –tanító
2011- BHRG Collage- Állapot és mozgásvizsgálat diagnosztika
2017-BHRG Collage- Neurológiai alapismeretek a tanulás és a szenzomotoros terápiák tükrében
2018- BHRG Collage- TSMT II. csoportos mozgásfejlesztő terapeuta
2019- Trénerképző- Tréneri kompetenciák fejlesztése

Idén végeztem a trénerképzővel, így a felnőttképzés-fejlesztés is fontossá vált számomra. Bízom abban, hogy legyen szó gyermekekről vagy felnőttekről - ha megkapják a lehetőséget a fejlődésre, tudok majd segíteni Nekik.

Wekerlei Fejlesztő-műhely

A Wekerlei Fejlesztő-műhely már több mint 10 éve várja azokat a gyerekeket, akik mozgásukban, beszédfejlődésükben elmaradtak, vagy tanulási (dyslexia, dysgráfia, dyskalkúlia), magatartásbeli zavarral (figyelemzavar, hyperaktivitás, ADHD) küzdenek, esetleg kiemelkedő képességeik miatt tehetséggondozásban részesülnek.

Nálunk minden család megtalálja a számára leginkább testhezálló foglalkozást, legyen az korai fejlesztés, játék, terápia, iskola előkészítés, pszichés fejlesztés, vagy tehetséggondozás. Szakképzett és elhivatott szakembereink segítenek megteremteni gyermekének az optimális fejlődéshez szükséges feltételeket, hogy a mindenki által várt pozitív változás minél látványosabb lehessen.

Vizsgálatok

Ha bizonytalan abban, hogy gyermeke elég jól fejlődik-e, készséggel elvégezzük a szükséges vizsgálatokat és tanácsot adunk a továbbiakra vonatkozóan.

A vizsgálat előtt kitöltendő anamnézis lapok a következő oldalről tölthetők le:

Anamnézis lapok gyermek fejlődési felméréshez

Ossza meg másokkal is!