Kiss Gergely vagyok, testnevelő tanár, torna szakedző. A sport gyerekkorom óta az életem része, amiben volt versenyszerű pályafutás is szertorna és labdarúgás sportágakban. Rekreációs jelleggel pedig számos más sportot is kipróbáltam már.

Ez a beállítottság irányított engem a Testnevelési Egyetem felé, ahol 2005-ben diplomáztam. Dolgoztam testnevelő tanárként a Kispesti Waldorf Iskolában, oktattam úszást és labdarúgást óvodásoknak és általános iskolásoknak, majd külföldön folytattam a karrierem, mint szertorna edző. 2009-ben jöttem haza Izlandról és azóta a Testnevelési Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatóságán dolgozom, ahol külföldieknek szervezek edzőképző tanfolyamokat. Feleségem, Kissné Nagy Éva mozgásfejlesztő terapeuta hatására 2015-ben elvégeztem az Alapozó Terápia Tanfolyamot, ami új megvilágításba helyezte számomra a mozgással való fejlesztés gyakorlatát. Ezt a gyakorlatot szeretném továbbvinni a Wekerlei Fejlesztő-műhely munkatársaként, ahol minden lehetőség adott a gyermekek idegrendszeri érettségének mozgásos feladatok és játékok által történő fejlesztésére.

Rövid szakmai önéletrajz:

2015: Alapozó Terápia Tanfolyam, Budapest

2002-2005: SEMMEILWEIS EGYETEM TESTNEVELÉSI ÉS SPORTTUDOMÁNYI KAR torna szakedző-szak

2000-2004: SEMMELWEIS EGYETEM TESTNEVELÉSI ÉS SPORTTUDOMÁNYI KAR, testnevelő tanár-szak

Wekerlei Fejlesztő-műhely

A Wekerlei Fejlesztő-műhely már több mint 10 éve várja azokat a gyerekeket, akik mozgásukban, beszédfejlődésükben elmaradtak, vagy tanulási (dyslexia, dysgráfia, dyskalkúlia), magatartásbeli zavarral (figyelemzavar, hyperaktivitás, ADHD) küzdenek, esetleg kiemelkedő képességeik miatt tehetséggondozásban részesülnek.

Nálunk minden család megtalálja a számára leginkább testhezálló foglalkozást, legyen az korai fejlesztés, játék, terápia, iskola előkészítés, pszichés fejlesztés, vagy tehetséggondozás. Szakképzett és elhivatott szakembereink segítenek megteremteni gyermekének az optimális fejlődéshez szükséges feltételeket, hogy a mindenki által várt pozitív változás minél látványosabb lehessen.

Vizsgálatok

Ha bizonytalan abban, hogy gyermeke elég jól fejlődik-e, készséggel elvégezzük a szükséges vizsgálatokat és tanácsot adunk a továbbiakra vonatkozóan.

A vizsgálat előtt kitöltendő anamnézis lapok a következő oldalről tölthetők le:

Anamnézis lapok gyermek fejlődési felméréshez

Ossza meg másokkal is!