Páll Edina vagyok, testnevelő tanár - edző. Már kisgyermekkoromban megfogalmazódott bennem, hogy mozgással kapcsolatos hívatást választok majd magamnak. 2015-ben a Testnevelési Egyetem testnevelő tanári szakán végeztem.

Egyetemi tanulmányaim során a legnagyobb hangsúlyt a kiemelkedő tehetségek kiszűrése, az élsport utánpótlásának kiemelése kapta. Ez felhívta a figyelmemet egy másik területre, azokra a gyerekekre, akiknek a mozgásfejlődésük differenciált segítséget igényel. Az egyetemmel párhuzamosan ezt a gyakorlatban is megtapasztaltam, amikor óvodás korú gyermekeknek tartottam foglalkozásokat. Ezen látásmód vezetett az alapozó terápiához, mellyel most is dolgozom. Nagy öröm látni a gyerekeket, hogy a terápia eredményeképpen mozgásuk fejlődik, ezáltal nő önbizalmuk is, és így több területen sikerélményeket gyűjthetnek.

Rövid szakmai önéletrajz

2017 - Az ADHD és figyelemzavar kezelése az Alapozó mozgásterápiában továbbképzés

2017 - INPP – Mozgásfejlesztő program, a késlelt idegrendszeri fejlődésből fakadó tanulási és viselkedési problémák feloldására 24 órás továbbképzés

2016 - Alapozó Terápia – Homloklebeny továbbképzés - 30 órás akkreditált továbbképzés

2015 -Testnevelési egyetem – Testnevelő-edző szak

2015 - Sportpoharak

2014 - Alapozó terápiák alapítvány – Alapozó terápia - 120 órás akkreditált továbbképzés

Wekerlei Fejlesztő-műhely

A Wekerlei Fejlesztő-műhely már több mint 10 éve várja azokat a gyerekeket, akik mozgásukban, beszédfejlődésükben elmaradtak, vagy tanulási (dyslexia, dysgráfia, dyskalkúlia), magatartásbeli zavarral (figyelemzavar, hyperaktivitás, ADHD) küzdenek, esetleg kiemelkedő képességeik miatt tehetséggondozásban részesülnek.

Nálunk minden család megtalálja a számára leginkább testhezálló foglalkozást, legyen az korai fejlesztés, játék, terápia, iskola előkészítés, pszichés fejlesztés, vagy tehetséggondozás. Szakképzett és elhivatott szakembereink segítenek megteremteni gyermekének az optimális fejlődéshez szükséges feltételeket, hogy a mindenki által várt pozitív változás minél látványosabb lehessen.

Vizsgálatok

Ha bizonytalan abban, hogy gyermeke elég jól fejlődik-e, készséggel elvégezzük a szükséges vizsgálatokat és tanácsot adunk a továbbiakra vonatkozóan.

A vizsgálat előtt kitöltendő anamnézis lapok a következő oldalről tölthetők le:

Anamnézis lapok gyermek fejlődési felméréshez

Ossza meg másokkal is!