A tipegő csoportba azokat a gyerkőcöket várjuk, akik már megtették első lépéseiket. Lehet, hogy még bizonytalanok, esetlenek, lábujjhegyen járnak vagy bátortalanok, de a sok énekes játékkal, mondókával és a csoport motiváló erejével magabiztossá tesszük lépéseiket.
A foglalkozáson a gyermekek szüleikkel együtt vesznek részt, együtt mennek végig az akadálypályán; mert a gyermek érzi, hogy ha az anya/apa a közelben van, esetleg még a kezét is megfoghatja, úgy minden sokkal könnyebb. Egyensúlyozó feladatok, labdázás, buborékfújás és lábtorna is része a foglalkozásoknak.
A csoporthoz való csatlakozást csecsemőkori vizsgálat előzi meg, melyet előre egyeztetett időpontban végzünk.

Foglalkozás gyakorisága: heti egy, vagy két alkalom (a vizsgálat eredményétől függően)
Foglalkozás időtartama: 50 perc/alkalom
Létszám: max. 8 fő

Wekerlei Fejlesztő-műhely

A Wekerlei Fejlesztő-műhely már több mint 10 éve várja azokat a gyerekeket, akik mozgásukban, beszédfejlődésükben elmaradtak, vagy tanulási (dyslexia, dysgráfia, dyskalkúlia), magatartásbeli zavarral (figyelemzavar, hyperaktivitás, ADHD) küzdenek, esetleg kiemelkedő képességeik miatt tehetséggondozásban részesülnek.

Nálunk minden család megtalálja a számára leginkább testhezálló foglalkozást, legyen az korai fejlesztés, játék, terápia, iskola előkészítés, pszichés fejlesztés, vagy tehetséggondozás. Szakképzett és elhivatott szakembereink segítenek megteremteni gyermekének az optimális fejlődéshez szükséges feltételeket, hogy a mindenki által várt pozitív változás minél látványosabb lehessen.

Vizsgálatok

Ha bizonytalan abban, hogy gyermeke elég jól fejlődik-e, készséggel elvégezzük a szükséges vizsgálatokat és tanácsot adunk a továbbiakra vonatkozóan.

A vizsgálat előtt kitöltendő anamnézis lapok a következő oldalről tölthetők le:

Anamnézis lapok gyermek fejlődési felméréshez

Ossza meg másokkal is!