Fülöp Edina logopédus vagyok, 16 éve dolgozok a kerületben. Munkám során alkalmam volt gyakorlatot szerezni az óvodás korú gyermekek logopédiai fejlesztésével kapcsolatban, de emellett iskoláskorú gyerekekkel is foglalkozom. Fontos számomra, hogy a gyerekek szeretetteljes és elfogadó légkörben fejlődjenek. A szülőkkel való jó kapcsolat és együttműködés számomra a siker alapja. Munkám során törekszem a sokoldalú és széleskörű fejlesztésre, figyelembe véve a gyermek igényeit és szükségleteit.

Rövid szakmai önéletrajz

2004-2008 Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar - gyógytornász

1998-2004 ELTE – Gyógypedagógiai Főiskolai Kar - gyógypedagógus, logopédia szakos tanár és gyógypedagógus, szomatopedagógia szakos terapeuta

Továbbképzések:

2012 Autizmus spektrum zavarok, beavatkozás alapjai

2010 Sindelar - Zsoldos Program 1. – Fejlesztő Program Tanulási- és Magatartási Zavarok
megelőzésére óvodáskorban és iskoláskorban (30 órás tanfolyam)

2009 Logopédusok szerepe a fogszabályozásban, a nyelv helytelen működésének a terápiája (30 órás tanfolyam)

A foglalkozásokat mindig játékba ágyazottan tartom, hiszen ebben az életkorban a játék az a tevékenység, amin keresztül a legtöbbet tanul a gyermek. Remélem, minél több örömteli és boldog pillanatban lesz része gyermeküknek az együtt töltött foglalkozások során!

Wekerlei Fejlesztő-műhely

A Wekerlei Fejlesztő-műhely már több mint 10 éve várja azokat a gyerekeket, akik mozgásukban, beszédfejlődésükben elmaradtak, vagy tanulási (dyslexia, dysgráfia, dyskalkúlia), magatartásbeli zavarral (figyelemzavar, hyperaktivitás, ADHD) küzdenek, esetleg kiemelkedő képességeik miatt tehetséggondozásban részesülnek.

Nálunk minden család megtalálja a számára leginkább testhezálló foglalkozást, legyen az korai fejlesztés, játék, terápia, iskola előkészítés, pszichés fejlesztés, vagy tehetséggondozás. Szakképzett és elhivatott szakembereink segítenek megteremteni gyermekének az optimális fejlődéshez szükséges feltételeket, hogy a mindenki által várt pozitív változás minél látványosabb lehessen.

Vizsgálatok

Ha bizonytalan abban, hogy gyermeke elég jól fejlődik-e, készséggel elvégezzük a szükséges vizsgálatokat és tanácsot adunk a továbbiakra vonatkozóan.

A vizsgálat előtt kitöltendő anamnézis lapok a következő oldalről tölthetők le:

Anamnézis lapok gyermek fejlődési felméréshez

Ossza meg másokkal is!