Két, saját gyermekem fejlődését figyelve tűnt fel számomra, hogy az óvodások korcsoportjában megjelenő nehézségek, nemcsak a szülőknek, és a barátaiknak, hanem az óvodában dolgozóknak is sokszor nehézséget okoznak. Nem is beszélve arról, hogy maga az érintett kisgyermek is diszkomfort helyzetben lehet egy általa, egyedül feloldhatatlan problémával. Felmerült bennem a kérdés, hogy vajon a problémák kialakulásának oka hol keresendő? A családban, a genetikában, vagy esetleg a környezeti hatásokban ideértve magát a nevelést is? Egyre jobban foglalkoztatott, hogy milyen módon lehet közel kerülni egy-egy kisgyermekek problémáihoz? Felsorakoztattam azokat a lehetőségeket, amik a gyerekek szívéhez közel állnak, de nem csak a szívükhöz, hanem az életkori sajátosságaikhoz is. Végeredményben a mozgást találtam a leghatékonyabb eszköznek, a gyerekek, és azon belül is az iskola előtt álló gyerekek fejlesztésére, mert az anyaméhen kívüli mozgás, a születés pillanatától kezdődik, és a folyamatos fejlődéshez, ez ad alapot.
Szakmai Önéletrajz:
2017 - Károli Református Egyetem - óvodapedagógus
2021 - Alapozó terápiák alapítvány - alapozó fejlesztő

Wekerlei Fejlesztő-műhely

A Wekerlei Fejlesztő-műhely már több mint 10 éve várja azokat a gyerekeket, akik mozgásukban, beszédfejlődésükben elmaradtak, vagy tanulási (dyslexia, dysgráfia, dyskalkúlia), magatartásbeli zavarral (figyelemzavar, hyperaktivitás, ADHD) küzdenek, esetleg kiemelkedő képességeik miatt tehetséggondozásban részesülnek.

Nálunk minden család megtalálja a számára leginkább testhezálló foglalkozást, legyen az korai fejlesztés, játék, terápia, iskola előkészítés, pszichés fejlesztés, vagy tehetséggondozás. Szakképzett és elhivatott szakembereink segítenek megteremteni gyermekének az optimális fejlődéshez szükséges feltételeket, hogy a mindenki által várt pozitív változás minél látványosabb lehessen.

Vizsgálatok

Ha bizonytalan abban, hogy gyermeke elég jól fejlődik-e, készséggel elvégezzük a szükséges vizsgálatokat és tanácsot adunk a továbbiakra vonatkozóan.

A vizsgálat előtt kitöltendő anamnézis lapok a következő oldalről tölthetők le:

Anamnézis lapok gyermek fejlődési felméréshez

Ossza meg másokkal is!