„Az iskolakezdés közel akkora (bizonyos értelemben talán nagyobb) változást jelent a 6 éves gyermek életében, mint amikor a 17-18 éves körüli fiatal az iskolapadból a munkahelyre kerül.” ( Gósy Mária, 1997.)

Minden év tavaszán komoly döntést kell meghozni a családoknak: a még óvodás gyermekük ősszel iskolás legyen vagy maradjon még óvodás? Mikor teszünk jót a gyermekünkkel? Milyen a mai iskola világa?  Hogyan a legjobb a gyermeknek? Mik az iskolaérettség kritériumai? A család szerepe az óvoda és az iskola közötti átmenetben.

Előadó: Reszeginé Erdélyi Beáta fejlesztőpedagógus, szakvizsgázott pedagógus (preventív-korrektív pedagógia-pszichológia szak), óvodapedagógus, tanító

Időpont: 2019. március 24. (vasárnap) 15:00-18:00

Belépődíj: 3.000Ft/fő (párok esetén 5.000Ft/pár)

Helyszín: Wekerlei Fejlesztő-műhely, Zoltán utca 26.

Wekerlei Fejlesztő-műhely

A Wekerlei Fejlesztő-műhely már több mint 10 éve várja azokat a gyerekeket, akik mozgásukban, beszédfejlődésükben elmaradtak, vagy tanulási (dyslexia, dysgráfia, dyskalkúlia), magatartásbeli zavarral (figyelemzavar, hyperaktivitás, ADHD) küzdenek, esetleg kiemelkedő képességeik miatt tehetséggondozásban részesülnek.

Nálunk minden család megtalálja a számára leginkább testhezálló foglalkozást, legyen az korai fejlesztés, játék, terápia, iskola előkészítés, pszichés fejlesztés, vagy tehetséggondozás. Szakképzett és elhivatott szakembereink segítenek megteremteni gyermekének az optimális fejlődéshez szükséges feltételeket, hogy a mindenki által várt pozitív változás minél látványosabb lehessen.

Vizsgálatok

Ha bizonytalan abban, hogy gyermeke elég jól fejlődik-e, készséggel elvégezzük a szükséges vizsgálatokat és tanácsot adunk a továbbiakra vonatkozóan.

A vizsgálat előtt kitöltendő anamnézis lapok a következő oldalről tölthetők le:

Anamnézis lapok gyermek fejlődési felméréshez

Ossza meg másokkal is!