Parti Gabriella vagyok óvodapedagógus és fejlesztőpedagógus.

Gyermekkoromtól kezdve pedagógusi pályára készültem, mivel szeretek óvodáskorú gyerekekkel foglalkozni, megélni velük az élet apró örömeit, a sikereiket. Mindig is nagyon érdekelt a kis-és óvodáskorú gyermekek fejlődése, különösen az a része, hogy mi az oka a különféle eltéréseknek, esetleges lemaradásoknak a fejlődés során?! Szerettem volna tudni, hogyan tudok segíteni; ezért tanulmányaimat fejlesztőpedagógia szakon folytattam.

Jelenleg a PEK tornás 120 órás pedagógusképzésben veszek részt, annak érdekében, hogy tapasztatot szerezzek a mozgásfejlesztésben is, de jövőbeli terveim között szerepel az Alapozó terápia képzés elvégzése is.

Célom, hogy még hatékonyabban segítsem a gyerekeket fejlődésük során. Munkám során fontosnak tartom az éretlenségek, lemaradások korai felismerését és a kora fejlesztés megkezdését annak érdekében, hogy a gyerekek megfelelő tudással, készségekkel rendelkezve sikeresen és pozitívan vegyék az iskolakezdés akadályait.

A Wekerlei Fejlesztő-műhelyben iskola előkészítő foglalkozásokat tartok nagycsoportos óvodásoknak.

Tanulmányok

2007. Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Kar (óvodapedagógus)
2020. Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógia-és Pszichológiai Kar (fejlesztőpedagógus)
2021.PEK tornás 120 órás továbbképzés

Wekerlei Fejlesztő-műhely

A Wekerlei Fejlesztő-műhely már több mint 10 éve várja azokat a gyerekeket, akik mozgásukban, beszédfejlődésükben elmaradtak, vagy tanulási (dyslexia, dysgráfia, dyskalkúlia), magatartásbeli zavarral (figyelemzavar, hyperaktivitás, ADHD) küzdenek, esetleg kiemelkedő képességeik miatt tehetséggondozásban részesülnek.

Nálunk minden család megtalálja a számára leginkább testhezálló foglalkozást, legyen az korai fejlesztés, játék, terápia, iskola előkészítés, pszichés fejlesztés, vagy tehetséggondozás. Szakképzett és elhivatott szakembereink segítenek megteremteni gyermekének az optimális fejlődéshez szükséges feltételeket, hogy a mindenki által várt pozitív változás minél látványosabb lehessen.

Vizsgálatok

Ha bizonytalan abban, hogy gyermeke elég jól fejlődik-e, készséggel elvégezzük a szükséges vizsgálatokat és tanácsot adunk a továbbiakra vonatkozóan.

A vizsgálat előtt kitöltendő anamnézis lapok a következő oldalről tölthetők le:

Anamnézis lapok gyermek fejlődési felméréshez

Ossza meg másokkal is!