Két gyermek boldog édesanyjaként egy olyan óvodát vezetek, ahol az óvodai program része a TSMT. Nap, mint nap tapasztalom, hogy a gyermekekkel milyen fantasztikus eredményeket lehet elérni ezzel a terápiával. Olyan visszacsatolásokat kapok a szülőktől és a gyerekekkel foglalkozó pedagógusoktól is, ami egyértelművé teszi számomra a TSMT terápia fontosságát a sikeres iskolai beváláshoz!

Rövid szakmai önéletrajz

2018 –- Alapozó Terápiák Alapítvány – Alapozó Terápia – 120 órás akkreditált továbbképzés

2016-TSMT II. terapeuta -csoportos -integrálható gyermekek felzárkóztatása csoportban

2015- Tervezett Szenzomotoros Tréner -organikusan éretlen és sérült gyermekek egyéni terápiája TSMT I.

2013 – Állapot és mozgásvizsgálat-ÁMV

2013 – KJF-közoktatás vezető

2010 - Testnevelési Egyetem- Úszó edző

2004 – IGYFK-óvodapedagógus

Wekerlei Fejlesztő-műhely

A Wekerlei Fejlesztő-műhely már több mint 10 éve várja azokat a gyerekeket, akik mozgásukban, beszédfejlődésükben elmaradtak, vagy tanulási (dyslexia, dysgráfia, dyskalkúlia), magatartásbeli zavarral (figyelemzavar, hyperaktivitás, ADHD) küzdenek, esetleg kiemelkedő képességeik miatt tehetséggondozásban részesülnek.

Nálunk minden család megtalálja a számára leginkább testhezálló foglalkozást, legyen az korai fejlesztés, játék, terápia, iskola előkészítés, pszichés fejlesztés, vagy tehetséggondozás. Szakképzett és elhivatott szakembereink segítenek megteremteni gyermekének az optimális fejlődéshez szükséges feltételeket, hogy a mindenki által várt pozitív változás minél látványosabb lehessen.

Vizsgálatok

Ha bizonytalan abban, hogy gyermeke elég jól fejlődik-e, készséggel elvégezzük a szükséges vizsgálatokat és tanácsot adunk a továbbiakra vonatkozóan.

A vizsgálat előtt kitöltendő anamnézis lapok a következő oldalről tölthetők le:

Anamnézis lapok gyermek fejlődési felméréshez

Ossza meg másokkal is!